Arban Abrashi

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 14,086

Votat (2017): 8,704

Partia: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Ditëlindja: 16 Shkurt 1979 (Mosha 42)

Vendlindja: Mitrovicë e jugut

Pasuria: 1,359,700.00€

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Statusi civil: i martuar;

Arsimimi: Master i Integrime Evropiane - Britani e Madhe; Fakulteti Shkencave Politike dhe Administratës Publike - Prishtinë; 

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Gjermane;

Funksionet e tanishme dhe paraprake:

1. Kryetar i Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë,Rini, Sport, Inovacion dhe Ndërmarrësi

2. Deputet Legjislatura VI

3. Ministër i Punës dhe Mirëqenies Sociale

4. Zv. Ministër i Ministrisë së Integrimeve Evropiane

Dërgo informata për Arban Abrashi

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu