Ariana Musliu - Shoshi

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 8,755

Partia: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Ditëlindja: 15 Gusht 1985 (Mosha 38)

Vendlindja: Prishtinë

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 15.08.1985;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: MSt në  Diplomaci; MSc ne Administrim Publik; BSc ne Politikat Publike dhe Menaxhim, BSc ne Shkenca Politike

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Frënge;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kordinatore nacionale e Kuvendit të Kosovës në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës, Parlamentin Evropian, Asamblenë Parlamentare të Natos, Asamblenë Parlamentare të Frankofonisë;

Dërgo informata për Ariana Musliu - Shoshi

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu