Bajram Mavriqi

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Ditëlindja: 19 Qershor 1985 (Mosha 36)

Partia: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Vendlindja: Kamenicë

Bajram Mavriqi është lindur më 19 qershor 1985 në Dardanë. Ai ka mbaruar studimet e nivelit Master në Ekonomi, drejtimi Menaxhment, në vitin 2017. Nga viti 2010 deri në vitin 2018 ka punuar si shërbyes civil në Komunën e Dardanës në Drejtorinë për Kulturë, Rini dhe Sport.


Ai ka qenë Kryesues i Kuvendit Komunal në vitin 2018 në Komunë, ndërsa aktualisht është asambleist i Kuvendit Komunal dhe Kryetar i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Dardanë.


Bajrami është i martuar dhe ka dy fëmijë.

Dërgo informata për Bajram Mavriqi

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu