Blerta Deliu - Kodra

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 7,997

Votat (2017): 8,711

Partia: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

Ditëlindja: 8 Dhjetor 1980 (Mosha 43)

Vendlindja: Prishtinë

Pasuria: 1,390,000.00€

PARTIA:PARTIA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (PDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Partia Demokratike e Kosovës (PDK)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim Evropian

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 08.12.1980;

Vendlindja:

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Fakulteti i Arteve, Fakulteti i Shkencave Politike;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Gjermane, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Gazetare;

Dërgo informata për Blerta Deliu - Kodra

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu