Fikrim Damka

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 2,915

Votat (2017): 2,980

Ditëlindja: 16 Tetor 1972 (Mosha 51)

Vendlindja: Prizren

Pasuria: 189,300.00€

Partia: Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP)

PARTIA:KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI (KDTP)

GRUPI PARLAMENTAR: Grupi Parlamentar 6+ (GP6+)

KOMISIONET: Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër KorrupsionitKomisioni për Buxhet dhe Transfere

Nationality: Turkish;

Date of birth: 16.10.1972;

Place of birth: Prizren;

Marital status: Married

Education: University studies;

Other languages: Albanian, Serbian, English;

Previous or current activities and functions: MP, Party Chairman;

Dërgo informata për Fikrim Damka

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu