Kujtim Shala

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 38,921

Votat (2017): 17,744

Ditëlindja: 28 Shkurt 1974 (Mosha 50)

Vendlindja: Pejë

Partia: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Pasuria: 463,600.00€

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 28.02.1974;

Vendlindja: Loxhë - Pejë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: I lartë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Italiane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: 

Dërgo informata për Kujtim Shala

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu