Lirije Kajtazi

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 8,664

Votat (2017): 7,904

Partia: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Ditëlindja: 20 Mars 1970 (Mosha 54)

Vendlindja: Gjilan

Pasuria: 3,472.00€

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 20.03.1970;

Vendlindja: Malishevë - Gjilan;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Pjesërisht angleze, Serbo-kroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

Dërgo informata për Lirije Kajtazi

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu