Luan Aliu

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Vendlindja: Gjilan

Partia: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Luan Aliu është i lindur në Gjilan më 6 korrik 1983. Ai ka studiuar degën Kriminalistikë, dhe mban titullin Bachelor i Arteve në Kriminalistikë.

Ai është njëri nga themeluesit e Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Gjilan. Ai është asistent administrativ në Qendrën e Gjilanit.

Në qeverinë Kurti ai ka shërbyer si këshilltar politik i Ministrit të Ministrisë së Punëve të Brendshme, z. Xhelal Sveçla. Si dhe çështjet e sigurisë janë ekspertiza e tij profesionale ku edhe do të angazhohej nëse do të zgjidhej deputet i Kuvendit të Kosovës.

Luan Aliu kandidon për herë të parë si deputet në listën e Lëvizjes VETËVENDOSJE!.

Dërgo informata për Luan Aliu

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu