Mirlinda Sopi - Krasniqi

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 4,085

Partia: Aleanca Kosova e Re (AKR)

Ditëlindja: 11 Maj 1987 (Mosha 37)

Vendlindja: Prishtinë

Pasuria: 131,300.00€

PARTIA:ALEANCA KOSOVA E RE (AKR)

GRUPI PARLAMENTAR: Nisma Socialdemokrate (NISMA)

KOMISIONET: Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 11.05.1987;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: PhD Kandidat, Mjeke – Stomatologe (Specialiste e Parodontologjisë dhe Mjekësisë Orale);

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kryeshefe ekzekutive e NPL Sport Marketing - Prishtinë;

Dërgo informata për Mirlinda Sopi - Krasniqi

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu