Visar Korenica

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Ditëlindja: 14 Qershor 1984 (Mosha 37)

Partia: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Vendlindja: Rahovec

Visar Korenica ka lindur me 14 qershor 1984 në Prizren. Studimet master i ka përfunduar për Biznes Ndërkombëtar në Kolegjin Universum në Prishtinë.

Angazhimin profesional e filloi në kompaninë private me eksportin më të madh në Kosovë, “NewCoFerronikeli” duke dhënë kontribut në avancimin dhe zhvillimin e logjistikës nga viti 2007 deri në vitin 2015, ku ishte përgjegjës në pozitën Menaxher i Logjistikës.

Ai ishte njëri ndër themeluesit e OJQ-së “Iniciativa Pozitive” në Rahovec, ku është angazhuar me kontributin e tij në aksione të ndryshme sociale, humanitare dhe kulturore në Rahovec.

Visar Korenica filloi aktivitetin politik në vitin 2007, duke qenë pjesë e proceseve elektorale në vend. Ai është anëtar i Kryesisë së Lëvizjes VETËVENDOSJE!, Qendra në Rahovec.

Është i martuar dhe baba i dy fëmijëve.

Dërgo informata për Visar Korenica

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu