Albert Kinolli

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 675

Votat (2017): 539

Ditëlindja: 24 Gusht 1967 (Mosha 56)

Vendlindja: Prizren

Pasuria: 251,500.00€

Partia: Partia Rome e Bashkuar e Kosovës (PREBK)

PARTIA:PARTIA ROME E BASHKUAR E KOSOVËS (PREBK)

GRUPI PARLAMENTAR: Grupi Parlamentar 6+ (GP6+)

KOMISIONET: Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe MediaKomisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Integrim EvropianKomisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Përkatësia etnike: Rom;

Ditëlindja: 24.08.1967;

Vendlindja: Prizren; 

Statusi civil: I martuar; 

Arsimimi: Universitar;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Shqipe, Turke, Boshnjake, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kryetar i partisë;

Dërgo informata për Albert Kinolli

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu