Politikanët më të pasur në Kosovë

Lista e plotë e politikanëve më të pasur në Kosovë. Pasuria bazohet në deklarimet publike të bëra në agjensionin kundër korrupsionit AKK (https://www.akk-ks.org/). Në listë përfshihen edhe pasuritë e trashëguara si dhe nuk përfshihen kreditë.

Nr. Emri Pasuria
1. Behgjet Pacolli
Behgjet Pacolli
Pasuria: 644,977,546.00€
644,977,546.00€
2. Saranda Musliu
Saranda Musliu
Pasuria: 7,039,050.00€
7,039,050.00€
3. Valon Ramadani
Valon Ramadani
Pasuria: 3,508,000.00€
3,508,000.00€
4. Blerim Kuçi
Blerim Kuçi
Pasuria: 3,129,000.00€
3,129,000.00€
5. Pal Lekaj
Pal Lekaj
Pasuria: 1,928,500.00€
1,928,500.00€
6. Albulena Halimi-Balaj
Albulena Halimi-Balaj
Pasuria: 1,578,130.00€
1,578,130.00€
7. Ljubinko Karadžić
Ljubinko Karadžić
Pasuria: 1,571,000.00€
1,571,000.00€
8. Fatmir Rexhepi
Fatmir Rexhepi
Pasuria: 1,502,570.00€
1,502,570.00€
9. Valentina Bunjaku - Rexhepi
Valentina Bunjaku - Rexhepi
Pasuria: 1,496,000.00€
1,496,000.00€
10. Blerta Deliu - Kodra
Blerta Deliu - Kodra
Pasuria: 1,390,000.00€
1,390,000.00€
11. Arban Abrashi
Arban Abrashi
Pasuria: 1,359,700.00€
1,359,700.00€
12. Jahja Koka
Jahja Koka
Pasuria: 1,268,500.00€
1,268,500.00€
13. Abelard Tahiri
Abelard Tahiri
Pasuria: 1,181,100.00€
1,181,100.00€
14. Shkelzen Hajdini
Shkelzen Hajdini
Pasuria: 1,102,270.00€
1,102,270.00€
15. Ramush Haradinaj
Ramush Haradinaj
Pasuria: 1,024,000.00€
1,024,000.00€
{{index+26}}.
{{ item.entity.name }}
Pasuria: {{ entityAttribute.value }}
{{entityAttribute.value}}
Shfaq më shumë