Arijeta Rexhepi

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Ditëlindja: 7 Korrik 1976 (Mosha 48)

Partia: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Vendlindja: Gjilan

Arijeta Rexhepi u lind më 7 korrik 1976, në Gjilan. Ka studiuar në Fakultetin e Edukimit në Prishtinë në drejtimin Matematikë-Informatikë.


Mësimdhënëse e matematikës dhe informatikës për afër 23 vite, ndërsa momentalisht është mësimdhënëse në shkollën e mesme të ulët “Selami Hallaqi”, Gjilan. Aktiviste e Lëvizjes VETËVENDOSJE! që nga viti 2011, asaj ju dha besimi nga Qendra e Lëvizjes në Gjilan si rezultat i aktiviteteve të sajë të ndryshme në lidhje me të drejtat dhe barazinë gjinore.


Disa vite me radhë është udhëheqëse e Sekretariatit të Gruas Aktiviste në Gjilan si dhe Nënkryetare e Dytë e Lëvizjes në Gjilan. Aktualisht është në mandatin e dytë si Këshilltare e Kuvendit Komunal të Gjilanit.


Është e martuar dhe nënë e dy fëmijëve.

Dërgo informata për Arijeta Rexhepi

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu