Besim Muzaqi

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Ditëlindja: 5 Dhjetor 1979 (Mosha 41)

Partia: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Vendlindja: Vushtrri

Besim Muzaqi u lind me 5 dhjetor 1979 në Vushtrri. Ka përfunduar studimet e Farmacisë në Universitetin e Prishtinës.


Ai është I akredituar si Farmacist nga Instituti i Ekuivalentimit të Profesioneve në Frankfurt të Gjermanisë. Farmacist komunitar për 10 vite nga 2007 deri më 2017. Anëtar i Kryesisë së Shoqatës Farmaceutike të Kosovës për dy mandate. Gjyqtar në Gjykatën e Nderit të OFK-së për një mandat. Magjistër në Inxhinieri dhe Teknologji Ushqimore. Besim Muzaqi aktualisht është Nënkryetar i Komunës së Vushtrrisë dhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare Farmaceutike “Europian Associaton of Hospital Pharmacists’’.


Aktivist i Lëvizjës VETËVENDOSJE! që nga viti 2010.

Dërgo informata për Besim Muzaqi

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu