Duda Balje

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 2,751

Votat (2017): 2,743

Ditëlindja: 16 Tetor 1977 (Mosha 46)

Vendlindja: Prizren

Pasuria: 556,700.00€

Partia: Socialdemokratska Unija (SDU)

PARTIA:Koalicioni Vakat (VAKAT)

KOMISIONET: Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim

Përkatësia etnike: Boshnjake;

Ditëlindja: 16.10.1977;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: PHD;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Maqedone, Shqipe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

Dërgo informata për Duda Balje

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu