Elbert Krasniqi

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 960

Ditëlindja: 22 Shtator 1986 (Mosha 34)

Vendlindja: Pejë

Pasuria: 248,500.00€

Partia: Iniciativa e Re Demokratike e Kosovës (IRDK)

PARTIA:INICIATIVA E RE DEMOKRATIKE E KOSOVËS (IRDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike

Përkatësia etnike: Egjiptian;

Ditëlindja: 22.09.1986;

Vendlindja: Gorazhdevc - Pejë; 

Statusi civil: I martuar; 

Arsimimi: Jurist;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Italiane, Serbo-kroate, Gjermane;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme:

Përfaqësues ligjor në Kosovë, për Ass. Trentino con Il Balkani.
Delegat për Kosovë në Local Democrati Agency of Kosovo
Zëvendës kryesues në Kuvendin Komunal Pejë / 2014 - 2016;

Dërgo informata për Elbert Krasniqi

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu