Fidan Jilta

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 2,585

Ditëlindja: 22 Shkurt 1971 (Mosha 53)

Vendlindja: Prizren

Pasuria: 763,000.00€

Partia: Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP)

PARTIA:KOSOVA DEMOKRATIK TÜRK PARTISI (KDTP)

GRUPI PARLAMENTAR: Grupi Parlamentar 6+ (GP6+)

KOMISIONET: Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe SportKomisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe KthimKomisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Përkatësia etnike: Turke;

Ditëlindja: 22.02.1971;

Vendlindja: Prizren;

Statusi civil: E martuar;

Arsimimi: Master - Gjuha dhe Letërsia Turke, Trashigimi Kulturore dhe Zhvillimi i Turizmit;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Shqipe, Boshnjake, Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

Dërgo informata për Fidan Jilta

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu