Haxhi Shala

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 6,634

Partia: Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Ditëlindja: 17 Mars 1970 (Mosha 54)

Vendlindja: Malishevë

Pasuria: 88,700.00€

PARTIA:NISMA SOCIALDEMOKRATE (NISMA)

GRUPI PARLAMENTAR: Nisma Socialdemokrate (NISMA)

KOMISIONET: Komisioni për Integrim EvropianKomisioni për Buxhet dhe TransfereKomisioni për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes është Komision Funksional

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 17.03.1970;

Vendlindja: Banjë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Jurist;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Frënge;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Drejtor;

Dërgo informata për Haxhi Shala

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu