Mirlinda Tishukaj

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Vendlindja: Viti

Partia: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Mirlinda Tishukaj – Sadiku është lindur në Isniq, Komuna e Deçanit më 19 shkurt 1976.

Shkollën fillore dhe të mesme i perfundoi në Deçan, Gjimnazi “Vëllezerit Frashëri”, ndërkaq nga viti 1994 filloi studimet pranë Universitetit të Prishtinës në drejtimin e Fakultetit të Kulturës Fizike, ku në vitin 1998 u shpall studente e dalluar dhe perfitoi bursë nga po ky universitet. Në maj të vitit 2000 u diplomua. Gjatë viteve 1999-2006 punoi si përthyese e gjuhës serbo-kroate dhe angleze në Stacionin Policor të Vitisë.

Që nga viti 2001 vazhdon të punojë si profesoreshë në shkollën e mesme profesionale “Jonuz Zejnullahu” në Viti. Në vitin 2013 e mori titullin e Master në Kulturë Fizike dhe Sport. Poashtu, nga viti 2013 është asambleiste e Kuvendit Komunal të Vitisë, ku vazhdon të shërbejë mandatin e saj të dytë.

Është e martuar dhe nënë e një fëmije.

Dërgo informata për Mirlinda Tishukaj

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu