Nijazi Isaku

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Vendlindja: Viti

Partia: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Ditëlindja: 22 Nëntor 1981 (Mosha 40)

Nijazi Isaku u lind më 22 nëntor 1981 në Viti. Ka përfunduar Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës. Vijoj studimet post-diplomike në drejtimin Marrëdhëniet Ndërkombëtare në Universitetin “Hasan Prishtina”. Ai punon në Ndërmarrjen Publike Banesore SH.A., Prishtinë, në pozitën e Sekretarit Korporativ, që nga viti 2014.


Angazhimin politik në Lëvizjen VETËVENDOSJE! e ka që prej themelimit të saj, nga viti 2005. Është zgjedhur kryetar i Pikës së qytetit të Vitisë në dy mandate. Ka qenë Sekretar Organizativ i Qendrës për një mandat, anëtar i Këshillit të Përgjithshëm për dy mandate. Tani është zgjedhur Kryetar i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Viti. Ai po ashtu është zgjedhur si asambleist i Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Kuvendin Komunal të Vitisë në zgjedhjet 2017.


Ai është i martuar dhe ka dy fëmijë.

Dërgo informata për Nijazi Isaku

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu