Rrezarta Krasniqi

{{ model.rating.toFixed(1) }} {{ model.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vlerësimi juaj:

Votat (2019): 8,854

Partia: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Ditëlindja: 26 Nëntor 1984 (Mosha 39)

Vendlindja: Vushtrri

Pasuria: 90,540.00€

PARTIA:LIDHJA DEMOKRATIKE E KOSOVËS (LDK)

GRUPI PARLAMENTAR: Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

KOMISIONET: Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media

Përkatësia etnike: Shqiptare;

Ditëlindja: 26.11.1984;

Vendlindja: Vushtrri;

Statusi civil: Beqare;

Arsimimi: Master;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputete;

Dërgo informata për Rrezarta Krasniqi

Shpërndarja e vlerësimeve

Vlerësimet në bazë të moshës dhe gjinisë

Mosha Të gjithë Femra Meshkuj Pa caktuar
{{ ageRatings.ageRange }} {{ ageRatings.totalRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.totalRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.femaleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.femaleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.maleRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.maleRatings.count.toLocaleString() }}) {{ ageRatings.undefinedRatings.average.toFixed(1) }} ({{ ageRatings.undefinedRatings.count.toLocaleString() }})

Statistikat në bazë të qyteteve

{{ cityRating.name }} {{ cityRating.rating.toFixed(1) }} {{ cityRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Statistikat në bazë të shteteve

{{ countryRating.name }} {{ countryRating.rating.toFixed(1) }} {{ countryRating.ratingsCount.toLocaleString() }}

Vizitoni poashtu